-->

Beranger

TEOLLISUUDEN PALVELU PARANEE ENTISESTÄÄNImatralle syntyy entistä vahvempi teollisuuden palvelukeskittymä kun Beranger Oy ja Imatran Pultti Oy yhdistävät voimansa. Palvelu jatkuu ja laajenee molemmissa toimipisteissä.

Järjestely toteutetaan niin, että Beranger Oy siirtyy vuoden vaihteessa Imatran Pultti Oy:n omistukseen ja jatkaa toimintaansa Imatran Pultti Oy:n tytäryhtiönä. Beranger Oy:n nykyiset omistajat Asko ja Ulla-Maija Tuomainen ovat lähiaikoina siirtymässä eläkkeelle, joten omistajanvaihdos sopii tähän ajankohtaan hyvin. Asko ja Ulla-Maija Tuomainen toimivat uuden vahvemman yksikön asiantuntijoina niin kauan kuin riittävä osaaminen Beranger Oy:n vahvuusalueilla saadaan siirrettyä uudelle omistajalle.

"Omistus siirtyy 1.1.2019 ostajalle ja Beranger Oy jatkaa omana yhtiönään. Kaupan tarkoituksena on taata ja jatkaa Beranger Oy:n pitkää teknisen kaupan osaamista kuten ennenkin ja samalla tuoda uusia tuulia oman osaamisemme kautta. Imatran Pultti Oy:llä on yli 30 vuoden kokemus teknisestä kaupasta Etelä Karjalassa. Olemme valmiita tarttumaan avoimin mielin ja uusin ideoin haasteeseen kehittää Beranger Oy toimintaa asiakkaidemme hyväksi" - toteaa Esko Ollonen.

Molempien yhtiöiden palvelusopimukset jatkuvat normaalisti.

www.beranger.fi

Lisätietoja antavat:
- Asko Tuomainen, puhelin 040 543 1156
- Esko Ollonen, puhelin 0400 178 478